Close

Kup otoka Hvara 2021. Vrisniku

Foto: Facebook

Finalna utakmica između Varbanja i Vrisnika okončano je ovosezonsko nogometno natjecanje na otoku Hvaru, zadnja utakmica odigrala se u Jelsi.

Vrisnik je osvajač Kupa otoka Hvara za 2021 godinu, pobjedom protiv Varbanja rezultatom 1-0, a strijelac pobjedničkog gola bio je Augustin Šarić u 33 minuti susreta.

Varbonj u 27 minuti nije iskoristio kazneni udarac, ponovno je heroj Vrisnika bio Antonio Grgičević koji je obranio udarac Marija Lušića. Utakmica sa prevelikim ulogom i nije obilovala prevelikom kvalitetom, no prikazano je bilo sasvim dovoljno Vrisniku za slavlje. Varbonj je teško dolazio u prilike za zaprijetiti vratima Vrisnika, dok je s druge strane vratar Varbanja Malenica u par navrata bravurozno sačuvao mrežu Varbanja.

Nakon pobjeda u četvrtfinalu i polufinalu protiv Jadrana i Sloge, te Varbanja u finalu, pobjednički pehar i medalje osvajačima Kupa uručili su Predsjednik i Tajnik NS ŽSD, Marko Erceg i Stipe Rogošić, dok je pokal najboljem strijelcu HEP forske nogometne lige Antoniu Vrkiću (NK Varbonj) uručio Načelnik općine Jelsa Nikša Peronja.

Ovime je okončana nogometna sezona na otoku, HNK Jadran i NK Vrisnik zasluženo slave osvajanje naslova i Kupa.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top