Close

Direktor TZ Grada Hvara nedužno prozvan od strane lokalne javnosti zbog komentara na Facebooku

Pixabay

Osoba istog imena i prezimena direktora Turističke zajednice Grada Hvara Petra Razovića dovela u neugodnu situaciju.

Petar Razović prozvan je od strane lokalne javnosti zbog komentara ispod Facebook objave jednoga dnevnog lista. Direktor hvarskog TZ-a Petar Razović čak nema ni osobni profil na Facebooku. Taj gospodin Pero Razović koji ima isto ime i prezime već je stvorio mnogo problema svojim postupcima, samo zato što ima isto ime i prezime, da više ne znam što činiti – kazao je uzrujan Petar Razović za Morski.hr

Njegov imenjak živi u istom selu kao i on te da mu ovo nije prvi put da ga se dovodi u vezu s radnjama njegovog imenjaka.

Jutarnji list objavio je članak u kojem je fotografija doktora Bernarda Kaića i njegova izjava gdje ismijava sve one koji smatraju da će nakon cijepljenja postati magnet za kovanice.  Rekao je ” Kad dođem u dućan, onda sve kovanice iz blagajne polete na mene. Kaj se to vama ne događa? Joj, samo nemojte ići u one prodavaonice s priborom za jelo. To je grdo”.

Na taj članak gospodin Pero Razović nadovezao se svojim komentarom.

Nije nikad ugodno za čuti da se tvoje ime povlači po društvenim mrežama u krivom kontekstu, a to je samo jedan od primjera kako se na temelju loše procijene može osobu dovesti u neugodnu situaciju. Postoji puno sličnih situacija gdje su ljudi nastradali kad se netko koristio “lažnim profilom” i pisao neumjesne komentare u ime druge osobe.

Foto: Screenshot / Hvarski.net
Foto: Screenshot komentara / Hvarski.net

 

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top