Close

Obavijest građanima grada Hvara i korisnicima komunalne naknade i NUV-a

Pixabay

Zbog prijelaza na novo programsko rješenje obračunavanja komunalne naknade i naknade za uređenje voda, prilikom tiskanja uplatnica za 2021. godinu došlo je do tehničke pogreške uslijed koje su stambeni prostori pogrešno navedeni kao poslovni prostori, priopćeno je iz Grada Hvara.

Također, kako navode u priopćenju, zbog prijenosa podataka s jednog programskog rješenja na drugi nekim su korisnicima na uplatnicama adrese pogrešno prikazane.

“Ovim putem obavještavaju se građani da su u bazi podataka svi podaci ispravno navedeni te molimo da zanemare pogrešno naveden podatak o namjeni prostora, ukoliko su iznosi na uplatnicama isti kao i prijašnjih godina”, zaključuju iz Grada Hvara i pozivaju, ukoliko postoji pogreška u iznosu obračuna ili u kvadraturi prostora, da se građani jave u Odsjek za proračun, financije i gospodarstvo Grada Hvara, na broj telefona 021/‪681-724‬ ili putem e-maila margita.petric-hraste@hvar.hr.

Ujedno obavještavaju se građani da se zbog kašnjenja dostave uplatnica utvrđuje novi rok plaćanja za razdoblje 01-03/2021., a to je 9. kolovoza 2021. godine.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top