Close

Preminuo je Jacky Milatić

Foto: Hvar Summer Festival

Tokom izvođenja kazališne predstave Hvarskoga pučkog kazališta, ispred Franjevačkog samostana preminuo je Jacky Milatić, u svojoj 57. godini života.

“Otišao je dobri i predobri čovjek grada Hvara, Hvarskog pučkog kazališta i predstave Prikazanje života sv. Lovrinca mučenika”, objavljeno je na društvenim mrežama.

Od svoga člana su se oprostili i vatrogasci DVD-a Hvar.

“Preminuo je naš član Jacky Milatić. Za života je bio član upravnog odbora, zapovjedništva i suda časti Dobrovoljnog vatrogasnog društva Hvar. Iskrena sućut obitelji, počivao u miru. Dvd Hvar”, objavili su na svojoj Facebook stranici.

Oproštajna poruka objavljena je i na Facebook stranici “Hvar Summer Festival”.

“Sinoć nas je zauvijek napustio Jacky Milatić, dugogodišnji član Hvarskog pučkog kazališta koji je ostavio neizbrisivi trag na hvarskoj i hrvatskoj amaterskoj dramskoj sceni. Na pozornici je proživio svoje posljednje trenutke, neumorno i ekspresivno igrajući ulogu Cesara u predstavi ‘Prikazanje života sv. Lovrinca mučenika’. U sceni koju je samo život mogao režirati, Jacky je napustio sve svoje životne uloge, ostavljajući za sobom prazninu i bol, ali i uspomene na dobrog i srdačnog čovjeka, prijatelja i glumca”, stoji u objavi.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top