Close

Vjenčanje na otoku Hvaru

Foto: fotografija vjenčanja / TZ jelsa

Otok Hvar, jedan od najljepših otoka na svijetu zaista posebno mjesto za provesti i proslaviti jedan od najvažnijih događaja u vašem životu.


Pregršt lokacija uz more, u prirodi, obližnjih otočića, luksuznih vila i kuća za odmor ili pak nekih od autohtonih ili modernih restorana daje paletu različitih, a opet jedinstvenih mjesta na kojima možete proslaviti ovaj poseban dan. Mladenci za sebe biraju svoje posebno mjesto koje će sigurno pamtiti i rado ga se sjećati još puno vremena.

Vjenčanje se kao i uvijek prema svim propisima može odviti u vijećnici ili samom uredu. Ako poželite na nekom drugom mjestu otvoreno vjenčanje na otoku i htjeli biste to obaviti na  romantičnijoj lokaciji kad već dolazite na otok Hvar za to će biti potrebno izdvojiti specifičan iznos ovisno o danima u tjednu, a kao što se i očekuje vikend je najskuplji.

Pomisao o organizaciji ovog važnog događaja većini ljudi stvara stres, ali ako svadba može biti na divnom otoku Hvaru punom vinograda, maslinika i lavande odmah je sve lakše za organizirati. Pogled na čisto i plavo more definitivno stvara sliku vjenčanja iz snova.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top