Close

Županijski stožer: Novooboljelih je 40, četiri osobe su na respiratoru

Pixabay

Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 864 obrađena testa danas je 40 novooboljelih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije pozitivno na COVID infekciju.

Novooboljeli su iz Splita 11, Imotskog 1, Kaštela 11, Omiša 3, Sinja 1, Solina 3, Trogira 2, Bola 1, Dugopolja 1, Marine 1, Okruga 1, Otoka 1, Podstrane 1, Pučišća 1 i Segeta 1 osoba. Od ukupnog broja novooboljelih 23 osobe su kontakti prethodno oboljelih, dok se ostali epidemiološki obrađuju.

Ukupno 1076 osoba nalazi se u samoizolaciji.

Na bolničkom liječenju nalaze se 22 COVID pozitivne osobe u KBC-u Split, dok se 4 osobe nalaze na respiratoru. Prema izvješću KBC-a Split, u protekla 24 sata nema preminulih osoba.

Nacionalni stožer je objavio da su u posljednja 24 sata zabilježena 143 nova slučaja zaraze koronavirusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 1102. Među njima je 150 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 12 pacijenata. Nažalost, od posljedica koronavirusa, preminule su 4 osobe.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top