Close

Stand up komičar Marko Dejanović u Ljetnom kinu Jelsa

Foto: Best of Marko Dejanović / TZ Jelsa

U ponedjeljak, 16. kolovoza, u Ljetno kino Jelsa dolazi stand up komičar Marko Dejanović sa svojim showom Best Of Stand Up Comedz by Marko Dejanović.

Događaj počinje u 21 sat, a cijena ulaznice je 50 kuna te se može kupiti u TZ Jelsa i preko Entrio.hr.

Riječ je o showu u kojem je skupio priče i šale kojima se ljudi najviše smiju i koje su njemu najdraže.

Bit će tu promišljanja o vezi, braku, očinstvu, svakako o seksu, bit će sigurno i poneka riječ o ovim našim prostorima, tzv. Balkanu, o vlastitim nedostatcima, o Bosancima i o načinu pričanja na “ovim prostorima”. Može biti i nešto razgovora s publikom, improvizacija, sve u svemu, večer je to zamišljena da bude maksimalno opuštena i ugodna.

Show neće trajati manje od sat i pol i ne više od dva sata. Inače, Marko je 38-godišnji komičar, tata i muž, Bosanac i žitelj grada Zagreba, član osnivač BIS comedy kolektiva.

Marko je uz sve to i književni autor, komičar, scenarist i novinar. Rođen je 19. kolovoza 1982. u Banja Luci, BiH. Od 92.’ do 98′ živio je u Frankfurtu, Njemačka.  Završio je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Marko se stand up komedijom bavi oko sedam godina, nedavno je objavio i svoj prvi polusatni comedy special imena #BosandžEros

 

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top