Close

OGROMAN INTERES ZA STANOVE Grad Hvar zaprimio više od stotinu zahtjeva za program POS-a

Foto: Vedran Morin/Hvarski.net

Više od stotinu zahtjeva za sudjelovanje u Programu društveno poticane stanogradnje na području Grada Hvara pristiglo je do zaključenja roka za prijavu, 1. kolovoza, priopćio je Grad Hvar.

Sukladno odredbama Javnog poziva (natječaja) od 2. travnja 2021. godine, Povjerenstvo za provedbu Javnog poziva i utvrđivanje reda prvenstva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje na području Grada Hvara, na temelju zaprimljenih zahtjeva, utvrdit će prijedlog Liste reda prvenstva, a nakon 8-dnevnog roka za prigovore i dopunu dokumentacije bit će utvrđena i konačna lista. Osam dana od dana objave konačna Lista reda prvenstva bit će dostavljena Agenciji za pravni promet i posredovanje nekretninama.

Nakon postupka evidentiranja i prijenosa zemljišta slijedi potpisivanje predugovora između Grada Hvara i Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama – APN, a potom kreće projektiranje zgrada s pripadajućim stanovima na predjelu Šamoreta Dolac, navode iz Grada Hvara i dodaju kako će se ovim dugoočekivanim projektom konačno po povoljnim uvjetima riješiti stambeno pitanje za velik broj mladih hvarskih obitelji.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ostavite komentar
scroll to top