Close

Otok Hvar: Biciklom kroz baštinu 2021

Foto: Staza na kojoj će se održati utrka / Slika zaslona Hvarski.net

Biciklistički klub Teuta iz Staroga Grada u nedjelju, 29. kolovoza u 08 sati, organizira sportski događaj pod nazivom “Biciklom kroz baštinu 2021”.

Utrka počinje 29. kolovoza u 16 sati, a prijave su otvorene do 28. kolovoza. Trenutni broj sudionika je 31 (6 ženskih i 25 muških natjecatelja). Startni paket iznosi 50 kuna.

Nakon prošlogodišnje pauze, ovoga ljeta pod novim imenom i u novim bojama organizira se  9. rekreativno-sportski događaj “Biciklom kroz baštinu”. Organizatori su pripremili novu stazu dužine 37 km, sa 550 metara uspona koji prolazw raznim turističkim lokalitetima, ispresijecana predivnim singlovima i atraktivnim vidikovcima a sve to uz iznimno bogat nagradni fond.

Također, biciklistički klub Teuta je u suradnji s Jadrolinijom dogovorio popust od 30% na povratnu kartu za trajekt Split – Stari Grad – Split, za sve natjecatelje Biciklom kroz baštinu 2021 na dan 29. kolovoz, a to vrijedi i za bicikle.

Biciklistički klub Teuta je klub koji okuplja ljubitelje vožnje na dva kotača bez motora, ljubitelje prirode i poljskih putova, poznavatelje otočkih pogleda od kojih zastane dah, te ljubitelje dobrih slastica i kolača.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top