Close

Zlatna plaketa Općine Jelsa udruzi ‘Prijatelji otoka Šćedro’

Foto: Facebook profil udruge Prijatelji otoka Šćedro

Općina Jelsa je na svečanoj sjednici “Prijateljima otoka Šćedro” dodijelila “Zlatnu plaketu”, nagradu kojom je okrunjen dugogodišnji rad te udruge.

Općine Jelsa dodjeljuje nagradu / FB udruga Prijatelji otoka Šćedro

Iz Udruge su se na svojoj Facebook stranici pohvalili ovim priznanjem.

“U deset godina, Udruga je postala primjer kako se u neprofitnoj udruzi mogu uspješno povezati inicijative domaćeg stanovništva, znanje stručnjaka te proaktivni pristup u zaštiti okoliša i kulture jednog malog jadranskog otoka”, navode.

“Lipo je to i fola in, somo nan je tukalo deset godišć za kvarat posla ča smo zapensali, propju nebi vajalo da nan se hoće još 30 godišć za sve ča smo stavili na kortu”, prenose izjavu člana Skupštine Općine Jelsa.

Podsjetimo, Udruga “Prijatelji otoka Šćedro” trajno brine o zaštiti okoliša i očuvanju prirodne baštine otoka Šćedro, jednog od posebnih bisera hrvatskog Jadrana. Udruga je neprofitno, nestranačko i vjerski neutralno te nezavisno udruženje fizičkih i pravnih osoba osnovana u cilju zaštite okoliša i kulturne i prirodne baštine otoka Šćedro te promicanja svijesti o značenju otoka za Republiku Hrvatsku.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top