Close

Priznanje Grada Staroga Grada dodijeljeno Antoniji Dulčić za njezine sportske uspjehe

A. Dulčić (foto: HNK Jadran)

Antonija Dulčić nekadašnja nogometašica HNK Jadran dobila je priznanje Grada Staroga Grada koje joj je dodijeljeno 16. kolovoza na svečanoj sjednici gradskog vijeća Starog Grada u povodu Dana Grada.

Starograđanka Antonija Dulčić dobila je priznanje za sav nogometni trud i sve dosadašnje uspjehe u nogometu – od početaka na stadionu HNK Jadran, do malonogometnih nastupa u nekadašnjim prvenstvima u malom nogometu za žene otoka Hvara, do nastupa na velikim nogometnim terenima u Splitu i po Hrvatskoj, te kao kruna – nastupi za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Antonija igra kao braniteljica Prvog HNLŽ kluba ŽNK Split.

Mlada je djevojka pred kojom je još mnogo sportskih i životnih uspjeha i ova nagrada joj je poticaj za daljnji napredak. Nogometašica Antonija pozitivan je primjer svim mladim otočanima i sumještanima koji su na životnim i sportskim počecima da se može uspjeti i iz malog grada na otoku.

HNK Jadran 30. srpnja ponosno objavljuje da je na ll sjednici gradskog vijeća Starog Grada, Gradsko vijeće prihvatilo prijedlog HNK Jadran da se Antoniji oda priznanje. Njihova zahvala ide svima koji su dali ideju da se Antonija predloži za jednu od nagrada Grada Starog Grada.

A. Dulčić (foto: grad Stari Grad)
Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top