Close

Mjesec je vatrenog Lava koji uvijek preuzima kontrolu

Lav (Foto: Pexels)

Neovisni, odvažni, strastveni, temperamentni, samouvjereni, snažni, ponosni, pustolovni, inteligentni – sve su to lavovi. Zbog svoje vrele naravi taj vatreni znak lako plane i spremno će se obraniti od svih napada. Ljudi rođeni pod znakom Lava imaju kraljevsko, ponosno držanje koje je nemoguće ne zamijetiti. Rođeni vođe, sposobni su ostvariti sve što požele, a svojim govorom zadržati pozornost okoline. Premda u svemu žele biti najbolji, imaju veliko srce i spremni su pomoći dragim ljudima.

Privlače ljude svojom žudnjom za životom i toplim duhom, pa ih je teško ne voljeti. Uglavnom su prilično uravnoteženi i realistični ljudi. Lavovi su pravi prijatelji koji mogu sve oprostiti jer nisu zlopamtilo.

Prihvaćaju tuđa mišljenja, ali mrze nametanje istih, stoga uvijek ostaju pri svojem tvrdom stavu. Lavovi nisu nikada suptilni, to je horoskopski znak koji je najsigurniji od svih znakova. Kada nešto žele vi ćete to znati! Oni ne prestaju dok ne dobiju ono što žele. Oni su vrlo ponosni i sigurni. Često ih nazivaju i znakom koji podiže energiju zodijaka.

Glavne karakteristike lavova u međuljudskim odnosima:

1. Potreba za kontroliranjem

Naljutit će ih svaki pokušaj da im oduzmete kontrolu jer lavovi vole imati sve konce u svojim rukama. S druge strane, ne vole se osjećati kao da su nekoga iznevjerili ili razočarali i zato pripazite na koji način preuzimate inicijativu. Kod lavova je želja za kontrolom često izraz nesigurnosti, a ne potreba za dominacijom. Preuzimanjem kontrole oni zapravo skrivaju svoje strahove te ih naposljetku ih prevladaju.

2. “Smiri se.”

Kontraproduktivno je ljutitim lavovima govoriti da se smire jer ćete samo još više raspiriti njihovu ljutnju. Dajte im vremena da se ohlade i pustite ih da se smire u svom tempu.

3. “Baš si sebična.”

Lavovi se dobro snalaze u centru pažnje i ne smeta im kada je sav fokus na njima, a upravo ih se zbog toga proglašava egoističnima i sebičnima. Međutim, većinu lavova povrijedit ćete tom rečenicom jer zapravo uopće nisu takvi. Sebičnost je prije svega osobina čovjeka koji se brine samo o svojoj koristi, a svesti sve lavove na zajednički nazivnik i proglasiti ih sebičnima preveliko je generaliziranje. Oni su često fokusirani na svoje potrebe, ali to ne znači da će u potpunosti ignorirati potrebe bližnjih.

Slika zaslona Instagrama Jennifer Lopez – ona je u horoskopu lav rođendan 24.7.

 

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top