Close

U središtu Hvara se potukli iznajmljivači brodica zbog otimanja mušterija

Foto: 24sata

U lučici u samom središtu grada Hvara eskalirale su napetosti između iznajmljivača brodica, odnosno onih koji se bave transferom turista, javlja 24sata.

Sudeći prema snimkama, sukobi su nadišli obične svađe, a tenzije su sad već tolike da se započinju i tučnjave.

“Ova snimka tučnjave nastala je 17. kolovoza oko 12.30 sati. Mlađi muškarac ‘ukrao’ je goste ovom krupnijem gospodinu sa snimke ponudivši im 200 kuna jeftiniji transfer. Prvo su se posvađali, a onda su proradile i šake. Turisti, ali i svi mi domaći, bili smo u šoku”, kaže za 24 sata čitatelj koji im je poslao snimke.

Drugi sukob, na kojoj se vidi kako muškarac leti u more, izbio je iz istog razloga kao i prvi.

“Turisti su došli tražeći vlasnika brodice s kojim su se dogovorili za transfer. Dočekao ih je drugi skiper i predstavio se kao taj kojeg oni traže. U principu, oteo mu je mušterije. Potom je došao muškarac čiji su to zapravo bili gosti i nakon svađe gurnuo ovog drugog u more. To je bilo u subotu popodne, oko 17 sati”, kaže svjedok, dodajući kako ni u jednom slučaju nije intervenirala policija.

To su za 24 sata potvrdili i u PU splitsko-dalmatinskoj rekavši kako nisu zabilježili opisane događaje, odnosno remećenje javnog reda i mira.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top