Close

Podaci o novooboljelima na području Splitsko-dalmatinske županije

Pixabay

Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 382 obrađena testa danas je 15 novooboljelih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije pozitivno na COVID infekciju i to Splita 4, Kaštela 3, Omiša 1, Sinja 2, Solina 1, Hrvaca 1, Okruga 1 i Podstrane 2 osobe. Od ukupnog broja novooboljelih 10 osoba su kontakti prethodno oboljelih dok se ostali epidemiološki obrađuju.

Ukupno 1338 osoba nalazi se u samoizolaciji.

Na bolničkom liječenju nalazi se 67 COVID pozitivnih osoba u KBC-u Split dok se 19 osoba nalazi na respiratoru. Prema izvješću KBC-a Split u protekla 24 sata preminula je jedna ženska osoba stara 82 godine. Osoba je uz brojne komorbiditete bila pozitivna i na COVID infekciju, javlja Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije.

Nacionalni stožer: “U posljednja 24 sata zabilježena su 73 nova slučaja zaraze koronavirusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 2436. Među njima je 307 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 42 pacijenta. Preminule su 2 osobe”.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top