Close

Svjetski je dan pasa: Razne informacije koje pruža ‘pet friendly’ otok Hvar

Foto: Hvarski.net

Međunarodni dan pasa obilježava se 26. kolovoza svake godine radi podizanja svijesti o boljoj brizi za ove dragocjene životinje i svijesti o tome koliko psi mogu biti vrijedni u čovjekovu životu.

Pas Marley (Hvarski.net)

Otok Hvar prava je Pet Friendly destinacija, a evo zašto: u prvome redu mnoštvo divljih uvala gdje se vaš četveronožni ljubimac može kupati, smještajni objekti – od hotela, apartmana do kuća za odmor i kampova – specijalizirani za prihvat kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika. Hvar je destinacija koja s velikim zadovoljstvom prihvaća kućne ljubimce i njihove vlasnike, te omogućuje svima da uživaju u moru i životu na otvorenom. Napravljene su i posebne plaže za pse o kojima smo ranije pisali.

Pas Marley (Hvarski.net)

Ako vaš ljubimac zatreba pomoć na otoku je aktivna Eko udruga Hvar koja rado pruža savjet ili pomoć u vezi s nekom životinjom, a uz to na otoku je i veterinarska ambulanta. Kako bi ljubimci sigurno stigli na otok Hvar prijevoz trajektom za njih je dozvoljen, moraju biti na povodcu i nositi brnjicu te moraju biti na palubi. Ako putujete s kavezom za kuće ljubimce dozvoljeno je tijekom putovanja biti u zatvorenim prostorima.

 

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top