Close

Informacije o osiguranju prometa prije i nakon utakmice Hajduk – Rijeka u Splitu

Foto: hajduk.hr

U nedjelju 29. kolovoza s početkom u 21 sat, u Splitu, na gradskom stadionu “Poljud” odigrat će se nogometna utakmica Prve HNL između HNK “Hajduk” i HNK “Rijeka”.

Tom prigodom PU splitsko-dalmatinska obavještava kako će na dan utakmice policija vršiti blokadu prometa, na način da će se od 13:00 sati do završetka osiguranja uspostaviti blokada prometa na šetnici oko stadiona, a od 16:00 sati u ulici VIII. mediteranskih igara – kod ulaza na parkiralište bazena Poljud, kod ugostiteljskog objekta “Hemingway”, te na raskrižju ulice VIII. mediteranskih igara i ulice Sedam Kaštela (osim za vozila policije, odnosno vozila s propusnicom).

Također, od 18:00 sati će se uspostaviti blokada prometa u ulici Zrinsko-frankopanskoj – od raskrižja s ulicom Hrvatske mornarice do ulaza u Loru, te u ulici Put Supavla – od raskrižja s ulicom Put Brodarice (osim vozila HV, stanara i javnog prijevoza).

Obzirom da je u poslijepodnevnim satima na gradskim prometnicama inače pojačan intenzitet prometa i dolazi do gužvi, a na dan odigravanja utakmice policija očekuje dodatne gužve u prometu, savjetuju svim građanima koji planiraju doći na utakmicu, da na vrijeme krenu prema stadionu, te da ukoliko su u mogućnosti koriste javni prijevoz, radi izbjegavanja gužve.

“Na dan odigravanja utakmice policija će, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice vršiti snimanje na stadionu i prilaznim pravcima. Molimo građane da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika u prometu i na stadionu, kako bi nogometna utakmica protekla bez izgreda”, navode iz PU splitsko-dalmatinske.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top