Close

Besplatne karte osobama s invaliditetom na trajektnim linijama isključivo s iskaznicom OSI

Foto: Hvarski.net

Agencija za obalni linijski pomorski promet priopćila je da će zakonom definirane kategorije osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju od 01. listopada pravo na besplatne putne karte za sebe, pratnju i osobni automobil na trajektnim linijama moći ostvariti na prodajnome mjestu brodara isključivo Iskaznicom za OSI.

Obzirom da određene trajektne linije imaju sustav rezervacija putnih karata, odnosno podrazumijeva se da ishodovana karta za određene linije ujedno znači i rezervaciju mjesta za vozilo na trajektu za željeni sat polaska, kako navode iz Agencije, potrebno je uzeti u obzir da se karte za te linije izdaju na dan i sat putovanja te se te karte mogu iskoristiti isključivo za navedeno putovanje.

Na stranicama brodara Jadrolinija za putnike se nalaze Informacije za linije s rezervacijom kao i popis trajektnih linija za koje se kupuju/ishoduju karte na dan i sat putovanja. Sve informacije o pravilima izdavanja Iskaznice za OSI, sadržaju Zahtjeva kao i obrazac Zahtjeva za izdavanje, korisnici mogu pronaći na mrežnim stranicama Agencije pod kategorijom Iskaznica za OSI.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top