Close

Na području županije 10 je novooboljelih

Pixabay

Prema izvješću Nastavnoga zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 205 obrađenih testova danas je 10 novooboljelih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije pozitivno na COVID infekciju i to iz Splita 5, Kaštela 3, Trogira 1 i Podstrane 1 osoba. Od ukupnog broja novooboljelih 5 osoba su kontakti prethodno oboljelih dok se ostali epidemiološki obrađuju.

Ukupno 1261 osoba nalazi se u samoizolaciji.

Na bolničkom liječenju nalazi se 95 COVID pozitivnih osoba u KBC-u Split dok se 18 osoba nalazi na respiratoru. Prema izvješću KBC-a Split u protekla 24 sata preminula je jedna muška osoba stara 50 godina. Osoba je uz brojne komorbiditete bila pozitivna i na COVID infekciju, javlja Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije.

Nacionalni stožer: “U posljednja 24 sata zabilježeno je 167 novih slučajeva zaraze koronavirusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 5532. Među njima su 592 pacijenta na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 59 pacijenata. Preminulo je 7 osoba”.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top