Close

‘Queen Real Tribute’ nastupa u Starom Gradu

Foto: Hvarski.net

Prigodom plivačkog natjecanja Oceanman Croatia koje će se održavati u Starom Gradu, najavljen je i koncert benda “Queen Real Tribute” u petak, 17. rujna s početkom u 12 sat, u Ljetnom kinu.

Ulaz na koncert je besplatan uz Covid potvrdu ili negativan antigenski test koji će biti moguće napraviti također na ulazu u Ljetno kino prije početka koncerta.

Podsjetimo, međunarodna serija natjecanja plivanju na otvorenim vodama dolazi i u Stari Grad, 17. i 18. rujna. Oceanman je najpopularnija i najmasovnija međunarodna serija natjecanja u plivanju na otvorenim vodama koja danas postoji u svijetu. To je registrirani brend u vlasništvu tvrtke Oceanman Open Water SL iz Alicantea i isti, kao i Ironman u triatlonu, funkcionira po principu franšize. Projekt je započeo 2015. i u sustavu Oceanmana 2021. su planirana 22 natjecanja na svih 5 kontinenata.

Ovo j povijesni e prvi put da se jedno natjecanje iz Oceanman svjetske serije održava u Republici Hrvatskoj. Natjecanje će se održati u tri discipline sa startom i ciljem na Novoj rivi.

– na 10 km kao glavnoj utrci zv. Oceanman, sa startom u 8:00 sati

– na 5 km ili Half Oceanman, sa startom u 8:45 sati

– na 2 km ili Sprint Oceanman, sa startom u 13:00

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ostavite komentar
scroll to top