Close

PROMO Kvalitetne montažne kuće umjesto skupih kuća i stanova

Promo ilustracija

Danas kada rješavanje stambenog pitanja postaje sve teže, pogotovo jer je Hrvatska turistička zemlja pa se iznajmljivači okreću turističkom najmu tijekom ljetne sezone, a k tome cijene nekretnina ne prestaju rasti, sve više se kupci priklanjaju kupnji montažnih kuća.

Promo ilustracija

Popularnost montažne gradnje raste zahvaljujući brojnim prednostima koje ona donosi, kao što su financijska i ekološka isplativost, brzina i kvaliteta gradnje te princip “ključ u ruke“, personalizirane karakteristike i otpornost na požare i potrese, lakše postavljanje te, također bitna stavka, dugotrajnost.

Promo ilustracija

Na tržištu su se kvalitetom istaknule tvrtke Hairli gradnja d.o.o s brendom Montažne kuće Šabić i partnerom Montažne kuće Lamel koje investitoru osiguravaju kvalitetnu gradnju kroz višegodišnje iskustvo u poslovima građevinskih djelatnosti, između ostaloga i montažnih objekata. Prednosti koje nude su mogućnost biranja objekta, stručna rješenja u skladu s Europskim stilom, stupanj završenja po želji i mogućnosti kupca, ekološki materijali po svim standardima, toplinske i zvučne karakteristike bolje i do 60% u odnosu na tvrde objekte, puno veća sigurnost od potresa, sistem gradnje “zid po zid” ili “bungalov”, garancija kvalitete i dugotrajnosti, nepostojanost vlage te, svakom investitoru bitan detalj, povoljna cijena gradnje.

Promo ilustracija

Ukoliko je pred vama životna odluka koja se tiče gradnje vašega budućega doma, pošaljite upit na adresu e-pošte nekretnine.vedran@gmail.com i povratno će vam stići odgovor u najbržem mogućem roku.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ostavite komentar
scroll to top