Close

Bez novih slučajeva zaraze koronavirusom na Hvaru

Pixabay

Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 117 obrađenih testova danas je 16 novooboljelih osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije pozitivno na COVID infekciju i to iz Splita 8, Imotskog 1, Kaštela 1, Makarske 1, Omiša 1, Solina 1 i Muća 3 osobe. Od ukupnog broja novooboljelih 4 osobe su kontakti prethodno oboljelih dok se ostali epidemiološki obrađuju.

Ukupno 1502 osobe nalaze se u samoizolaciji.

Na bolničkom liječenju nalazi se 105 COVID pozitivnih osoba u KBC-u Split dok se 19 osoba nalazi na respiratoru. Prema izvješću KBC-a Split u protekla 24 sata preminule su četiri osobe; tri muške osobe starosti 58, 91 i 90 godina i jedna ženska osoba stara 89 godina. Osobe su uz brojne komorbiditete bile pozitivne i na COVID infekciju, javlja Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije.

Nacionalni stožer: U posljednja 24 sata zabilježena su 264 nova slučaja zaraze koronavirusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 7518. Među njima je 695 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 85 pacijenata. Preminulo je 14 osoba.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top