Close

Svećenička skupština Hvarske biskupije

Foto: Press/SMN

Hvarski biskup Ranko Vidović obavijestio je svećenike svoje biskupije da će se ovogodišnja Svećenička skupština održati u srijedu, 22. rujna, u Dominikanskom samostanu u Bolu, s početkom u 8.30 sati.

Skupština počinje misom u samostanskoj crkvi. Molitva Trećeg časa je u 9.45 sati, a zatim slijedi radni dio sastanak do 13 sati, kada je zajednički objed.

“Budući da sam postao biskup ove biskupije prije tek nekoliko mjeseci, želja mi je da se na ovoj, našoj prvoj zajedničkoj skupštini, bolje upoznamo i međusobno razmijenimo iskustva i dojmove. Svećenici su prvi suradnici biskupa, stoga želim da na ovoj skupštini u ozračju dijaloga i suradnje otvoreno govorimo o problemima, izazovima i mogućnostima naše Hvarske biskupije. U radnom dijelu skupštine ja ću izreći svoje prve dojmove i zapažanja, ali vas molim da se uključite u raspravu, te iznesete svoja pitanja i planove. Dok vam zahvaljujem za vaš rad i djelovanje, srdačno vas pozdravljam i sve radosno očekujem” poručio je svećenicima biskup Vidović.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top