Close

Nagrađen projekt ‘Smanji brzinu i guštaj u litu’

Foto: Press/PU SDŽ

U Opatiji je na konferenciji Hrvatski dani sigurnosti, održanoj u srijedu 22. rujna, Policijska uprava splitsko-dalmatinska nagrađena za projekt “Smanji brzinu i guštaj u litu”.

Žiri “Hrvatske velike nagrade sigurnosti 2021” u kategoriji Partnerstvo za sigurnost-Inicijativa godine, jednoglasno je nagradu dodijelio PU splitsko-dalmatinskoj i partnerima za projekt “Smanji brzinu i guštaj u litu”. Nagradu su primili načelnik PU splitsko-dalmatinske Slobodan Marendić i Antonela Lolić, voditeljica Odjela za izvještajnu analitiku i odnose s javnošću.

Ovaj projekt proveden je uz podršku institucija na području Splita i Splitsko-dalmatinske županije, a Hrvatski auto klub Split pratio je sve aktivnosti. Sveučilište u Splitu i Županijske ceste Split bili su potpora i podrška, kao i mediji koji su javnost informirali o aktivnosti te tako poslali poruku ove akcije.

“Mišljenja smo kako smo uspjeli ostvariti planirano, te smo svakako u javni i medijski prostor uveli jedan malo drugačiji način promišljanja o sigurnosti, odnosno željeli smo da svatko od nas postane svjestan činjenice da svi zajedno svojim odgovornim ponašanjem gradimo sigurnost u prometu. Naši partneri, promotori akcije, članovi motociklističkih udruga, sudionici okruglog stola, novinari- svi su svojim angažmanom, znanjem i zalaganjem dali veliki doprinos ostvarenju ciljeva ove akcije. Ova akcija svakako je putokaz prema novim suradnjama i projektima, a u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj uvijek ćete naći partnera za ostvarenje kvalitetnih i dobrih projekata usmjerenih prema poboljšanju kvalitete života naših građana u Splitsko dalmatinskoj županiji”, poručili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top