Close

ODRŽIVA INVESTICIJA, ČUVAR OKOLIŠA Isplative montažne kuće: Najbolja kvaliteta s najboljim cijenama

Odnos prema klimi je prioritet današnjice, a novi pogledi na svijet i “novo normalno” donose određene prilagodbe. To uključuje alternativne modele, između ostaloga održivu montažnu gradnju.

Utjecaj klimatskih promjena već sada uvelike utječe na društvo, na što zorno ukazuju suše, poplave, oluje i potresi, ali i na samo gospodarstvo. Umjesto za skupocjenu klasičnu gradnju kuća, investitori se odlučuju za projekte koji donose brže rokove, sigurnost i ono najbitnije u vremenu krize – financijsku isplativost. Zahvaljujući tim benefitima, montažna gradnja postaje sve važnija karika u građevinskoj branši na teritoriju Republike Hrvatske.

Montažne kuće su izgrađene na najučinkovitiji način jer nastaju u kontroliranom okruženju, ne podliježu vremenskim uvjetima i odgodi građevinski radova zbog kiše, snijega ili vjetra, ne donose eventualne probleme s isporukom, vandalizmu te krađi građevinskog materijala. Montažna gradnja, jednako tako, pruža uštedu na radnoj snazi, strojevima i pratećim radnjama o kojima uvelike ovisi standardna gradnja.

Troškovi zbrinjavanja građevinskog otpada također su uvelike eliminirani. Kod montažnih kuća većina se otpada odlaže u tvornicu ili reciklira. Štoviše, budući da se drvena građa i drugi građevinski dijelovi skladište u natkrivenim skladištima i ugrađuju u zgrade s kontroliranim klimom, uništavanje građevinskog materijala zbog vremenskih uvjeta (vlaga, smrzavanje itd.) gotovo je eliminirano. Tvornički izgrađena kućišta suvremenim strojevima također smanjuju vrijeme i troškove za zamjenu neispravnih materijala, kao što su iskrivljeni klinovi, oštećene ploče i slično.

Svakako je bitno naglasiti da su proizvodni ciklusi kraći od standardne gradnje, do mjesec dana ili više. Naravno, ovisno o zahtjevima investitora. Kontrola kvalitete montažnih kuća vrhunska je jer ih proizvode profesionalci, odnosno stručnjaci koji svakodnevno ponavljaju iste zadatke, podložni su nadzoru vještih obrtnika te imaju stalnu obuku. Ništa manje bitno je naglasiti da je građevinski materijal u montažnim kućama jednak i kao kod kuća izgrađenima na gradilištu. Osim toga, montažni domovi projektirani su za sigurnost od jakih udara vjetra i energetsku učinkovitost na temelju zemljopisnog područja u kojemu se prodaju.

Kako do svoje montažne kuće?

Domaća proizvodnja montažnih objekata otpornih na potres i prilagođene svim vremenskim uvjetima.

Ne okolišajte, pošaljite nam vaš zahtjev još danas.

Odlična organizacija. Orijentirani na sva rješenja. Brza gradnja. Najbolje cijene na tržištu.

Imate novčana sredstva, ali nemate zemljište? I to rješavamo za vas u suradnji sa stručnim i licenciranim poslovnim partnerima.

Kontakt adresa e-pošte je “nekretnine.vedran@gmail.com“. Pošaljite detaljno vaše želje i namjere, lokaciju i rokove, a odgovor stiže u najbržem mogućem roku.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top