Close

Još danas i sutra su otvorene prijave za turnir u balotama u Zavali

Foto: Ivan Čujić/TZO Jelsa

U Zavali će se održati trunir u balotama, a u tijeku su prijave koje traju do ponedjeljka, 18. listopada, do 12 sati.

Kotizacija po ekipi iznosi 250 kuna. Ekipa može imati maksimalno 4 igrača (3+1), s tim da trojica igraju, a 4 je zamjena. Turnir će trajati do 24. listopada, a prijaviti se možete na 091 881 77 95 (Toni Caratan).

Posljednjega dana turnira planirana je dodjela medalja, proglašenje pobjednika, ali i fešta, sve u skladu s epidemiološkim uvjetima. Na turniru će biti za sve sudionike obavezna zaštitna maska, koju je dizajnirao začetnik turnira, Toni Caratan).

“Pobjednici uvijek budu nagrađeni i to unikatnim peharima i medaljama iz kućne radinosti, viziju i stvaralaštvo potpisuje mještanin Ivo Batoš. Pobjednici turnira sa sobom će kao nagradu kući ponijeti janjca za kojeg vjerujemo neće dugo trebati da se okrene na ražnju. Za drugo mjesto namijenjen je prvoklasni pršut, a oni treći ali ne i manje bitni sa sobom odnose gajbu najboljeg piva. Nakon muškog turnira kreće i ženski turnir, a sve izglednije i mješoviti. Zaigrati možete svake subote i nedjelje, jer to nije samo sport, balote su gušt, dišpet i ponos”, stoji u najavi TZO Jelsa.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top