Close

Tečaj engleskog jezika za turističke djelatnike

Foto: TZ Jelsa

Turistička zajednica Jelsa u suradnji sa Školom stranih jezika “Katedra” iz Splita pripremila je tečaj engleskog jezika.

Tečaj se provodi u dva stupnja: početni – općeg engleskog jezika (terminologija vezana uz turizam) te napredniji – općeg engleskog jezika (terminologija vezana uz turizam). Tečaj traje 30 punih sati, a glavni je cilj pripremiti se za efikasno komuniciranje s gostima prije, tijekom i nakon njihovog boravka u vašem smještaju.

Početak nastave planiran je 15. studenoga, a održavat će se jednom tjedno u Vijećnici Općine Jelsa. Za valjanu prijavu potrebno je poslati ime i prezime i broj telefona, te naglasiti za koji stupanj jezika se prijavljujete. Prijaviti se možete do petka, 05. studenoga, putem e-pošte info@tzjelsa.hr, u uredu Turističke zajednice općine Jelsa ili putem prijavnog OBRASCA.

Broj sudionika je ograničen, dok cijena po polazniku za 30 sati iznosi 1250 kuna.

“Ukoliko postoji interes za učenje drugih stranih jezika, molimo vas iskažite interes na dnu prijavnog google obrasca, a mi ćemo se potruditi organizirati isti. Za sva dodatna pitanja i informacije stojimo vam na raspolaganju”, poručuju iz TZO Jelsa.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top