Close

Edukacija u Jelsi o energetskoj tranziciji otoka Hvara

Foto: Lucija Salopek/Hvarski.net

U zgradi Općine Jelsa u petak, 12. studenoga s početkom u 17 sati, održat će se besplatna edukacija o energetskoj tranziciji otoka Hvara. Na radionici možete saznati kako doprinijeti svojoj sredini u prelasku na čistu energiju.

U suradnji s Općinom Jelsa, Obnovljivim izvorima energije Hrvatska, Vivo Somniom i Zelenom energetskom zadrugom, Pokret Otoka organizira besplatnu edukaciju pod nazivom “Otoci predvodnici energetske tranzicije” u Jelsi na otoku Hvaru.

Pozivaju se svi građani zainteresirani za sudjelovanje u besplatnoj edukaciji da se prijave putem kratkog online formulara.

Osim upoznavanja sa strategijom otoka Hvara o prelasku na čistu energiju saznat ćete više informacija o fotonaponskim elektranama za građane, energetskoj učinkovitosti i o energetskim udruženjima građana. Dobit ćete i priliku za odgovore na pitanja od naših stručnjaka te ćete moći sudjelovati u raspravi nakon predavanja.

“Otoci su prepoznati kao idealna mjesta koja mogu predvoditi tranziciju na čistu energiju i razvoj prema održivom društvu”, poručuje Maja Pokrovac, OIEH.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top