Close

Tečaj za voditelja nordijskog hodanja

Pixabay

Turistička zajednica općine Jelsa poziva zainteresirane osobe da se prijave na tečaj za voditelja Nordijskog hodanja, a cijenu programa podmiruje i stipendira Turistički ured.

Potrebna dokumentacija za dobivanje stipendije:

  • Dokaz o poznavanju 1 stranog jezika
  • Dokaz o prebivalištu (vrijedi za stanovnike na području Općine Jelsa)
  • Kratki nacrt o godišnjem planu aktivnosti Nordijskog hodanja na području Jelse
  • Prijavnica

Nakon završetka tečaja, potrebno je Turističkoj zajednici općine Jelsa dostaviti dokaz o položenom tečaju, te osmisliti godišnji plan i program aktivnosti Nordijskog hodanja na području otoka Hvara (potrebno se obratiti TZ Jelsa).

Komisija sastavljena od 5 članova odlučuje o dobitnicima stipendije. Prijave se primaju do 30. studenoga isključivo putem e-pošte info@tzjelsa.hr. Odluka će biti objavljena na stranicama TZ Jelsa 05. prosinca.

Termini za polaganje tečaja su u dogovoru s Hrvatskim Savezom nordijskog hodanja i moguće je vrijeme i termine tečaja prilagoditi polaznicima.

Program provodi Hrvatski Savez nordijskog hodanja, a sastoji se od 2 dana teorijskog dijela i 1 dana praktičnog dijela. Polaznicima je osiguran i priručnik za polaganje pismenog ispita na kraju završenog tečaja. Osobe koje uspješno polože ispite iz teorijskog i praktičnog dijela dobivaju licencu INWA voditelja nordijskog hodanja. Više informacija nalazi se na linku INWA voditelj nordijskog hodanja.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top