Close

FINA objavila mjere za svoje zaposlenike i korisnike usluga

Vedran Morin/Hvarski.net

Fina je priopćila kako je donijela interni akt kojim se propisuje uvođenje posebnih sigurnosnih mjera obveznoga testiranja zaposlenika, korisnika Fininih usluga, zaposlenika Fininih dobavljača te drugih posjetitelja Fine koji ne posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu.

Tako će od 16. studenoga Finini zaposlenici, korisnici Fininih usluga, zaposlenici pružatelja usluga u Fini i ostali posjetitelji, prilikom dolaska u prostor Fine, biti obvezni predočiti dokaz o cijepljenju, odnosno preboljenju bolesti u obliku EU digitalne COVID potvrde, potvrde o testiranju s negativnim rezultatom ili neki drugi dokaz o preboljenju bolesti COVID-19 od liječnika primarne zdravstvene zaštite.

Dodaju kako se isto ne odnosi na osobe kod kojih postoje kontraindikacije za cijepljenje ili za dovršetak cijepljenja protiv COVID-19, za što je potrebno predočiti liječničku potvrdu.

“Molimo korisnike da prilikom ulaska u Finine poslovnice svoju potvrdu predoče zaštitaru, odnosno osobi koju je poslodovac ovlastio za provjeru navedenih dokumenata. Fina će za potrebe provjere EU digitalnih COVID potvrda zaštitarima i ostalim ovlaštenim osobama osigurati mobilne uređaje s aplikacijom za očitavanje digitalnih potvrda”, pozivaju iz Fine, javlja Jadranski.hr.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top