Close

TZO Jelsa poziva poslovne subjekte na uključivanje u program vjernosti za iznajmljivače

Foto: TZO Jelsa

Turistička zajednica općine Jelsa pokreće projekt “Program vjernosti za iznajmljivače”, koja će nuditi niz pogodnosti i popusta za uređenje smještajnih jedinica, opremanje objekata, sređivanje vrtova i dvorišta, a privatnim iznajmljivačima će osigurati povoljniju i kvalitetniju pripremu za nadolazeću turističku sezonu.

“Program vjernosti za iznajmljivače funkcionira na principu kartice koju će iznajmljivači moći preuzeti u uredu Turističke zajednice općine Jelsa. S obzirom na veliki udjel privatnog smještaja na području Općine Jelsa, ovim načinom zajednički doprinosimo povećanju kvalitete turističke ponude, a i poticanju lokalne potrošnje. Korisnik kartice mora biti evidentiran u sustav eVisitor i imati podmirena sva dugovanja”, poručuju iz TZ.

Stoga se pozivaju poduzeća i obrti koji se bave gospodarskom djelatnošću i nude proizvode povezane s turističkom djelatnošću (gradnju, opremanje, radove, estetiku..), da se jave Turističkoj zajednici općine Jelsa i uključe u projekt kao partneri. Rok za priključenje ovom projektu je do 10. prosinca, kada će iznajmljivači biti pozvani da svoje kartice preuzmu u uredu Turističke zajednice općine Jelsa.

Zainteresirani partneri trebaju dostaviti prijavnicu u kojoj se upisuju traženi podaci. Samim ispunjavanjem partner se obavezuje sudjelovati u projektu do njegovog opoziva. Popusti i pogodnosti koje partneri navedu mogu se jednostavno mijenjati tijekom cijele godine, slanjem maila na info@tzjelsa.hr sa novim informacijama. Projekt je trajnog karaktera, a partneri koji se žele aktivirati nešto kasnije ovom projektu, dobrodošli su, te je potrebno samo ispunjenu prijavnicu poslati na navedenu email adresu.

Kartice glase na ime i prezime iznajmljivača, nisu prenosive na druge osobe, a mogu se preuzeti uz predočenje osobne iskaznice. Popis partnera i ugovorenih pogodnosti za iznajmljivače nalazi se kartici, gdje jednostavnim skeniranjem QR koda, iznamljivač u svakom trenutku može vidjeti aktualne pogodnosti i popuste. Također, lista svih aktualnih ponuda bit će i na web stranici Turističke zajednice općine Jelsa.

Prijavnicu se treba poslati isključivo na email adresu: info@tzjelsa.hr ili osobno dostaviti u uredu Turističke zajednice općine Jelsa.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ostavite komentar
scroll to top