Close

Sunčani Hvar zapošljava 500 sezonaca, plaća već od 6500 kuna neto u ljetnoj sezoni

PR

Sunčani Hvar već sada kreće sa selekcijom i zapošljavanjem za sljedeću sezonu. Uz niz raznih beneficija, svakom zaposleniku se garantira minimalna plaća od 5.500 kuna neto, a za vrijeme visoke sezone čak 6.500 kuna neto. Ukupno će zaposliti 500 sezonaca za rad na pozicijama konobara, recepcionara, kuhara, pomoćnog kuhara, barmena i sobarica.

Posljednjih godina, Sunčani Hvar intenzivno ulaže u podizanje standarda života radnika. Posebna pozornost je usmjerena na kvalitetu smještajnih jedinica te zajedničkih prostorija kako bi radnici imali komforne i ugodne uvjete boravka tijekom rada u destinaciji. Zaposlenicima je osiguran smještaj u dvokrevetnim sobama na atraktivnim lokacijama uz more, besplatan Wi-Fi, topli obroci te razni programi edukacije i usavršavanja uz stimulativne mjesečne nagrade, isplatu božićnica i regresa.

Takva strategija razvoja ljudskih potencijala proizlazi iz fokusa kompanije na održivi dugoročni razvoj, te se kontinuirano ulaže u ljudske resurse – unaprjeđivanjem uvjeta te osiguravanjem stabilnosti sezonskim radnicima kroz ugovore za stalne sezonske poslove, te otvaranjem mogućnosti stalnog zaposlenja i izgradnje karijere. Ove godine Sunčani Hvar prima 20 radnika u stalni radni odnos.

“Sunčani Hvar svoje uspjehe temelji na visoko motiviranim i produktivnim ljudskim potencijalima. Svake godine radimo na tome da poboljšamo materijalne uvjete, osiguramo sve bolji smještaj i prehranu te financijsku stabilnost za naše sezonske radnike. U principu se velika većina sezonaca vraća, prepoznajući Sunčani Hvar kao poželjnog poslodavca. Sa druge strane mogućnost napredovanja i stalnog zaposlenja iznimno su motivirajući faktor za one pojedince koji karijeru žele razvijati u turizmu”, istaknula je direktorica ljudskih resursa, Blaženka Tomičić.

Svake godine razvijaju se novi programi i planovi što se tiče regrutacije sezonskih radnika. Tako je i Kampanja ‘Preporuči prijatelja’ pokrenuta prije nekoliko godina prepoznata od strane zaposlenika koji kroz istu aktivno sudjeluju u procesu selekcije, a svima nudi novčanu stimulaciju za svakog preporučenog radnika.

O destinaciji

Hvar je otok koji nudi bogatstvo mogućnosti, od jedinstvene gastronomije, prekrasnih plaža i uvala, kristalnog čistog mora do dinamičnog noćnog života. Od slijedeće godine također je bogatiji za još jedan novoobnovljeni hotel u samom centru grada Hvara. Riječ je o boutique hotelu Riva Marina, ekskluzivnom hotelu od 4 zvjezdice.

Hvar je ujedno po drugi put odnio titulu najboljeg otoka u Europi prema uglednom časopisu Condé Nast Traveler i tako je ponovo potvrdio svoju poziciju jedne od najpoželjnijih destinacija na svijetu.

O Sunčanom Hvaru

Sunčani Hvar vodeća je hotelska kompanija na otoku Hvaru i ujedno jedna od najvećih hotelskih kuća u Hrvatskoj. Kao predvodnik kvalitete i inovacija u hotelskoj industriji, u svom vlasništvu ima deset hotela i jedan autokamp smještenih na najatraktivnijim lokacijama u Hvaru.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ostavite komentar
scroll to top