Close

TZO Jelsa poziva: Prijavite se za izbor ‘najuspješnijeg iznajmljivača’

Foto: TZ Jelsa

Turistička zajednica općine Jelsa poziva iznajmljivače da se uključe u projekt nagrađivanja najuspješnijih iznajmljivača.

Ovime TZO Jesla za cilj ima dodatno potaknuti one iznajmljivače koji iz godine u godinu sustavno ulažu u kvalitetu i zahtjeve gostiju, te svojim zalaganjem i radom pridonose turističkoj destinaciji. Cilj projekta je podizanje kvalitete smještaja, nagrada i priznanje za rad, poticaj za budućnost, promoviranje izvrsnosti i profesionalnosti te motivacija.

Na Javni poziv za dodjelu nagrada “Najuspješniji iznajmljivača” na području općine Jelsa mogu se prijaviti privatni iznajmljivači soba, apartmana i kuća za odmor, koji u trenutku prijave imaju podmirene sve obaveze i rješenje o kategorizaciji.

Javni poziv je otvoren do 16. siječnja 2022. godine, a pobjednike očekuje:

  • nagrada: 2.000,00 kuna i zlatnu plaketu,
  • nagrada: 1.500,00 kuna i srebrnu plaketu,
  • nagrada: 1.000,00 kuna i brončanu plaketu.

Tri odabrana finalista predstavit će se u medijima i na web stranici Turističke zajednice općine Jelsa, kao primjer dobre prakse u turizmu. Finaliste će izabrati komisija (5 osoba) koja će se voditi podacima iz eVisitora, online booking stranica i marketinškim aktivnostima. Najbolje primjere dobre prakse službeno će se nagraditi na svečanosti koja će se održati u siječnju, 2021. godine, gdje će biti prilike za razmjenu iskustava i novih ideja.

Prijavni google obrazac potrebno je ispuniti do 16. siječnja 2022., a nalazi se na sljedećem LINKU.

Projekt “Najuspješniji iznajmljivač” još jedna je inicijativa Turističke zajednice općine Jelsa, koja kroz cijelogodišnje aktivnosti želi osnažiti i povezati iznajmljivače, te im pomoći u boljoj pripremi i realizaciji sezone.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ostavite komentar
scroll to top