Close

Sunčani Hvar stalnim djelatnicima isplaćuje izdašne božićnice i darove za djecu

Press/SHH

Nakon izazovne, ali uspješne ljetne sezone, Sunčani Hvar obilježava kraj godine kroz program donacija i nagrada za zaposlenike.

U znak zahvalnosti za izvrstan rad tokom zahtjevne sezone, Sunčani Hvar Hoteli će svim svojim stalnim djelatnicima isplatiti financijsku nagradu, odnosno božićnicu, i to u maksimalnoj vrijednosti od ukupno 3,000 kn te dar za dijete u iznosu od 600 kuna neto. Planirana je i dodjela posebnih priznanja zaposlenicima jubilarcima koji imaju 10 do 40 godina radnoga staža, kao zahvala za njihov doprinos tijekom godina.

“Ovom prilikom želim se zahvaliti svim zaposlenicima na iznimnom trudu i zalaganju u još jednoj zahtjevnoj godini. Motiviranost, profesionalnost i timski duh naših zaposlenika su se pokazali kao ključan čimbenik sezone budući da su svojim predanim radom dali značajan doprinos ostvarenju pozitivnog rezultata Društva. Također želim istaknuti važnost međusobne suradnje sa lokalnom zajednicom , te sukladno našoj tradiciji kraj godine želimo obilježiti davanjem potpore onima kojima je najpotrebnija, koje ne smijemo zaboraviti u ovim izazovnim vremenima”, naglasila je predsjednica Uprave, Gordana Tomičić.

U sklopu programa donacija, Sunčani Hvar nastavlja aktivno ulagati u lokalnu zajednicu te pružati pomoć potrebitima. Unatoč poteškoća koje je uzrokovala kriza, Sunčani Hvar će donirati sredstva hvarskoj Udruzi djece i mladih s najtežim tjelesnim invaliditetom i djece s posebnim potrebama “Perla”, kako bi sva djeca uključena mogla nastaviti sa potrebnim terapijama. U sklopu programa je također donirano i Udruzi za odrasle osobe s autizmom “Plavo srce” te nova odjeća i krevetnina Caritasu Sisačke biskupije. Nova odjeća i krevetnina uključuje jakne, džempere, košulje i čarape te tople deke i ostale potrepštine.

“Hvala Sunčanom Hvaru što godinama svojim donacijama podupire rad Udruge Perle i omogućava djeci i mladima sa posebnim potrebama otoka Hvara bolji i kvalitetnija život”, zahvalila se predsjednica udruge Perle, Ana Franetović.

O Sunčanom Hvaru

Sunčani Hvar vodeća je hotelska kompanija na otoku Hvaru i ujedno jedna od najvećih hotelskih kuća u Hrvatskoj. Kao predvodnik kvalitete i inovacija u hotelskoj industriji, u svom vlasništvu ima deset hotela i jedan autokamp smještenih na najatraktivnijim lokacijama u Hvaru.

Podijelite članak

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ostavite komentar
scroll to top